Tervetuloa sennuleirille Chevalux tallille Varsinais-Suomeen Koskelle! 19-22.7.2021

Leirin ohjelma rakennetaan leiriläisten ja hevosten ympärille, pääosassa on tietysti ratsastaminen ja siinä kehittyminen, mutta haluamme panostaa ratsastajaan kokonaisvaltaisesti, jotta sinä voisit lähteä hymyssä suin, rentoutuneena ja reippaana takaisin arkeen. Leireillä on yhtenä päivänä istunta päivä jolloin keskitytään täysin ratsastajien istuntaan, sekä teoriassa että ratsain.

Mukana myös venyttely/joogatunti jotta saadaan lihakset palautumaan mahdollisimman hyvin päivän/viikon aktiviteeteista. Ratsastuksessa ryhmä koot ovat oppimisen eduksi pieniä. 

Yksi tunneista ratsastetaan maastossa, tallilla erittäin kivat ja hienot maastomahdollisuudet. Mikäli halukkaita löytyy voimme käydä useamman maaston tai tehdä myös pidemmän 1,5h tai 2h retken. Ratsastus määrän (7,5h) pysyessä vakiona.
Torstain ratsastustunnin pidämme 1,5h mittaisena, usein tuntuu että vasta sen viimeiset 10min hevonen ja yhteistyö toimii, pidennetyllä tunnilla saamme jälleen hieman lisävolyymia ratsastukseen ja ahaa elämyksiin :).  Kun päivän lihashuolto ja muut aktiviteetit on saatu pulkkaan, rentoudumme saunassa, paljussa sekä ruuan ja viinilasillisen ääressä. Tervetuloa nauttimaan!

Seniorileiri on tarkoitettu jo alkeiskurssin suorittaneille ratsastajille.

Majoitus lämmitetyssä idyllisessä maalaishenkisessä aitta rakennuksessa, huoneita on 4 ja leireille otetaan max 6 henkilöä jotta pysytään koronan vuoksi aina alle 10 henkilön, joten osalle on mahdollisuus 1 hengen huoneeseen.

Leirille saapuminen maanantai aamuna klo 9.00, mikäli tulet kauempaa voit saapua jo sunnuntai illalla. Leiri päättyy torstaina iltapäivällä.

Leirillä:

 • Opetushevosina tasokkaat ja tehtäviinsä soveltuvat ratsut.

 • Ratsastusta 7,5h, (torstain tunti 1,5h)

 • Teoriaa 2h

 • Venyttely/joogatunnit 1h

 • Leireillämme ratsastetaan tasoryhmissä.

 • Tallillamme iso aidattu ratsastuskenttä ja sateen/huonon sään yllättäessä voimme ratsastaa maneesissa.

 • Jokaiselle leirille voi tulla myös omalla hevosella.

 • Leireillä on täysihoito.

 • Syömme herkullista kotiruokaa, aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala.

 • Leiriläiset on vakuutettu Suomen Ratsastajainliiton kautta.

 • Leireillä myös kaikkea muuta mukavaa!

 

Hinta 100€ + 300€

Varausmaksu (100€) tulee suorittaa viikon sisällä ilmoittautumisesta tilille FI 5047101020085131 , siten varmistat paikkasi leirillä. Loppuosa leirimaksusta tulee olla suoritettuna ennen leirille saapumista. Varausmaksua ei palauteta.

Noin 2 viikkoa ennen leirille saapumista jokaiselle lähetetään sähköpostitse leiri-info, josta saat lisätietoa leiristä.

MUISTATHAN ILMOITTAA ERIKOISRUOKAVALIOSTASI ENNEN LEIRILLE SAAPUMISTA! (kaikki ruoka on laktoositonta).

 

Ilmoittautumiset sekä lisätiedot sähköpostitse info@chevalux.com. Lisätiedot Elinalta, 0408414479