ChevaLuxin kurssit ja leirit aikuisille, joissa keskitytään ratsastamisen lisäksi teoriaan ja kehonhuoltoon, mukana myös venyttely tunnit! Leireillä yhtenä päivänä keskitytään istuntaan, jolloin teoria ja ratsastustunnit ovat täysin istuntapainoitteisia. ChevaLux on kouluratsastus painoitteinen ratsastuskoulu.
Jokaisella leirillä tarjotaan maukasta kotiruokaa. Illalla rentoudutaan saunan, paljun ja viinilasin äärellä. Leireillä ratsastetaan 3-6 ratsukon pienryhmissä. Majoitus tunnelmallisessa aitta rakennuksessa ryhmä huoneissa. Edit: nyt korona aikana jokaiselle oma huone, osa majoittuu talolla ja osa aittarakennuksessa, toki kaverin kanssakin saa olla :). Muu hygienia jne ohjeistus tulee leiri-infon yhteydessä.

Huom! Voit myös tilata leirin omalle porukalle, huhtikuu – syyskuu, kysy lisää! HUOM! Vuosi 2020 myyty loppuun, ensi vuodelle mahdollisuus leiri varauksiin!

Tule siis ratsastusleirille Chevalux tallille Varsinais-Suomeen Koskelle kauniiseen maalaismaisemaan huoltamaan kehoasi ja mieltäsi!

 

KESÄN 2020 LEIRIT: (klikkaa päivämäärän kohdalta lisätietoja)

4 päivän leiri ma-to
6. – 9.7             (TÄYNNÄ)
13. – 16.7         (TÄYNNÄ)

3 päivän viikonloppu leirit pe-su
3. – 5.7  (TÄYNNÄ)   
14. – 16.8   (TÄYNNÄ)

 

ChevaLuxin arjen touhuja löydät facebook sivuiltamme.

 

 

 

 

 

 

sennuleiri